Ajuts per a la traducció d’obres literàries i de pensament originals en català

InstitutRamonLlullEl DOGC núm. 7359 de data 28 d’abril de 2017 ha publicat una Resolució de l’Institut Ramon Llull per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concur­rència competitiva, per a la traducció d’obres literàries i de pensament originals en llengua catalana i aranesa durant l’any 2017 (ref. BDNS 343973).

Es consideren obres literàries subvencionables les modalitats de narrativa, poesia, teatre, novel­la gràfica i pensament (no-ficció i humanitats).

L’obra per a la qual es demana la subvenció no pot haver estat publicada amb anterioritat a la data de la resolució de concessió.

Poden ser beneficiàries d’aquestes subvencions les editorials, espanyoles o estrangeres, que tinguin programada la traducció a altres llengües d’originals en llengua catalana i aranesa durant l’any de la convocatòria o el següent i hagin adquirit, a aquest efecte, els drets d’edició per a la publicació de l’obra en suport llibre imprès i amb distribució comercial.

El termini per presentar les sol·licituds acaba el 19 de juny de 2017

Convocatòria
Bases

Per a més informació, cliqueu aquí

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència com a usuari. Si continues navegant donaràs el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies