Riudelletres, trobada professional per a la recerca de noves fórmules de promoció de la literatura

RiudeLletresEl proper dissabte 30 de setembre es durà a terme, a Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès) una jornada anomenada Riudelletres, una trobada professional del món del llibre en què es buscaran noves fórmules de promoció de la literatura a casa nostra. A la trobada s’hi debatran aspectes relacionats amb la publicitat i les relacions públiques del nostre sector i hi participarà la nostra presidenta en representació de l’entitat.

Hi haurà una xerrada impartida per la professora de la UOC Sílvia Sivera, una taula rodona i tallers temàtics en els quals els participants es podran apuntar segons el seu interès. Podeu consultar el dossier amb tota la informació.

Els organitzadors ens han demanat que fem difusió de l’acte per tal d’aconseguir que se’n puguin extreure conclusions acurades i útils per a tothom.

Més informació

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència com a usuari. Si continues navegant donaràs el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies