Apunta’t a l’estand català de la FIL de Guadalajara 2018

estand català

Estand de l’ICEC a la FIL 2017

L’Associació d’Editors en Llengua Catalana estarà present a la Feria Internacional del Libro de Guadalajara “FIL 2018” amb un estand institucional que la Generalitat de Catalunya posarà a disposició de les empreses i entitats del sector del llibre. La producció i gestió de l’estand és responsabilitat de l’ICEC – Institut Català de les Empreses Culturals i compta amb la col·laboració de l’Associació i del Gremi d’Editors de Catalunya.

L’edició 2018 de la fira tindrà lloc del 24 de novembre al 2 de desembre, tot dedicant els dies 26, 27 i 28 de novembre per als professionals.

Enguany Portugal serà el país invitat d’honor.

Característiques de l’estand:

  • Espai d’exposició de llibres i catàlegs
  • Espai de reunió
  • Llistat de totes les empreses acreditades a la fira
  • Publicació de les dades de l’empresa i dels participants al catàleg oficial de la fira

Des de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i el Gremi d’Editors de Catalunya es farà una convocatòria més endavant amb informació més detallada. Si teniu interès en participar a la FIL 2018, envieu un correu electrònic a info@gremieditorscat.es per comunicar-ho.

Més informació:

Pàgina web oficial de la fira: http://www.fil.com.mx

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència com a usuari. Si continues navegant donaràs el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies