Convocatòria ajuts reintegrables a projectes editorials singulars

ConvocatòriaL’Institut Català de les Empreses Culturals ha publicat, a través del DOGC núm. 7580, de data 16 de març de 2018, la convocatòria per a la concessió d’ajuts reintegrables a projectes editorials singulars. Ajuts a projectes culturals (règim general).

Les aportacions reintegrables són uns ajuts econòmics en forma de “cofinançament” que permeten a l’empresa disposar de finançament a priori per a un projecte cultural.

Només es pot sol·licitar ajut a projectes editorials singulars (obres de luxe, de bibliòfil, aquelles amb edició limitada i numerada, així com les col·leccions que es comercialitzin de forma unitària i aquelles col·leccions que es comercialitzin de forma periòdica, tot constituint un únic projecte amb distribució limitada en l’extensió i en el temps).

El termini per presentar sol·licituds és des del 16 de març al 26 de juliol de 2018, ambdós inclosos.

El moment del llançament comercial s’ha de dur a terme entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de juliol de 2019, ambdós inclosos. Aquests ajuts són de tramitació telemàtica obligatòria.

Documentació:

Convocatòria
Text refós de les bases

Us recomanem que llegiu atentament les bases.

Tota la informació, normativa i documentació relacionada, aquí

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència com a usuari. Si continues navegant donaràs el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies