Ja s’ha inaugurat la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt 2018

Fira de Frankfurt 2018La Fira Internacional del Llibre de Frankfurt (Frankfurter Buchmesse), que té lloc del 10 al 14 d’octubre, és considerada una de les cites més rellevants del món editorial. La literatura catalana estarà representada a la Fira del Llibre de Frankfurt amb un estand propi i una àmplia presència del sector editorial. El lema de l’estand català d’enguany és ‘La lectura i l’espai públic’. L’espai reproduirà visualment les arcades gòtiques de la Biblioteca de Catalunya i l’interior d’una biblioteca, amb prestatges plens de llibres i amb unes butaques com a espai de descans.

Hi són presents 62 editorials catalanes i 27 agents literaris. A l’estand col·lectiu català participen 22 editorials catalanes del Gremi d’Editors de Catalunya i d’ EDITORS.CAT , juntament amb l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut Ramon Llull i l’ICEC.

El protagonisme de la literatura catalana a Frankfurt com a convidada d’honor al 2007, ara fa 11 anys, va significar un punt d’inflexió per l’increment del nombre de traduccions d’autors en llengua catalana a altres llengües i per la visibilitat internacional del sector editorial català, però també pel reconeixement de la cultura catalana a l’estranger.

L’estand d’EDITORS.CAT, a la Fira de Frankfurt del 2018

Més informació:

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència com a usuari. Si continues navegant donaràs el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies