Ajuts reintegrables a projectes culturals (règim general)

Logo-ICECEl termini per presentar sol·licituds acaba el 3 d’octubre de 2019.

El moment del llançament comercial s’ha de dur a terme entre l’1 d’octubre de 2018 i el 30 de juny de 2020, ambdós inclosos.

Recordeu que hi ha una línia específica pel llibre. Les bases i la convocatòria publicades ara es refereixen a la línia general. En aquestes bases es restringeix la presentació de projectes de publicació d’alguns llibres. Això no vol dir que no es puguin presentar projectes empresarials.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència com a usuari. Si continues navegant donaràs el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies