El Gremi d’Editors de Catalunya organitza, amb la col·laboració de l’editor Albert Pèlach, el curs de formació bonificada, “Gestió del negoci editorial: de la creació al resultat d’explotació”, de quatre hores de durada, i que tindrà lloc a les seves instal·lacions. El curs es farà els dilluns a la tarda, de 18.00 a 20.00 hores.

Dades del curs:

 • Durada: 4  hores
 • Periodicitat: Dues sessions de 2 hores
 • Dates: De dilluns 18 de març al dilluns 25 de març de 2019
 • Horari: de 18.00h a 20.00h

Gestió del negoci editorialObjectius:

La gestió del negoci editorial és una aposta permanent per la creació y la bona administració dels recursos que sempre són escassos. El bon ús de les eines analítiques i criteris adequats per elaborar els estats financers (balanç i compte de resultats) són essencials per la gestió integral del negoci. A partir de l’anàlisi de la cadena de valor del llibre, el curs incideix sobre els elements clau de gestió i el seu reflex analític a efectes de mantenir sempre actualitzada la visió real de l’empresa.

A qui va dirigit:

És un curs per a no-financers, principalment pensat per editors-empresaris que gestionen la pròpia editorial i, en general, editors responsables d’un compte d’explotació. També dirigit a responsables de producció, de marketing o comercials que desitgin tenir la visió integral del negoci.

Programa:

 1. Un negoci de crear – produir – comunicar – gestionar
 2. Particularitats (amb exemples de llibres trade, de text, inclús diferents modalitats de venda):
  1.La contractació
  2.La producció, tiratges i PVP
  3.Comercialització i logística (d’anada i de tornada –inversa)

Docent:

Albert Pèlach és llicenciat en economia per la UAB i reconegut editor català. És conseller de la Fundació Enciclopèdia Catalana i membre de la junta directiva del Gremi d’Editors de Catalunya.

Preus:

 • Import associat: 60 euros (Bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)
 • Import no associat: 69 euros (Bonificable a càrrec dels crèdits de formació de l’empresa)

Inscriu-te!

Feu clic sobre el següent botó d’enllaç per formalitzar la vostra inscripció al “Gestió del negoci editorial: de la creació al resultat d’explotació”: FORMULARI

Si l’empresa així ho desitja, el Gremi podrà gestionar els procediments administratius amb la Fundació Tripartita, per tal que puguin bonificar-se totalment o parcial la formació realitzada. Per a empreses associades, el cost de les gestions administratives inherents al procés de bonificació serà de 0€. Per a empreses no associades, el Gremi facturarà el 10% del cost del curs en concepte de gestió administrativa de la bonificació. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi: formacio@gremieditors.cat