Québec Édition i l’Oficina del Québec a Barcelona organitzen aquest mes de juny la tercera edició de Trobades Québec, unes jornades per a professionals de l’edició destinades a fomentar la cessió de drets entre Espanya i Québec.

Després de la bona acollida que van tenir les edicions anteriors (2019 i 2020), dedicades a les noves veus de la literatura i a la literatura infantil, respectivament, l’edició d’aquest any serà l’oportunitat de debatre sobre les especificitats de la literatura quebequesa a través d’una selecció de clàssics i d’obres noves.

Per donar suport al esdeveniment, s’ha preparat un catàleg en català i en espanyol amb alguns d’aquests títols, així com diverses videocápsulas en què acadèmics, editors, llibreters i traductors espanyols ens transmeten la seva passió per la literatura del Québec i alguns dels seus títols encara inèdits a Espanya.

Els editors espanyols que desitgin participar només s’han d’inscriure en aquest formulari abans de l’11 de juny i podran concertar les seves cites per a finals de mes amb tota flexibilitat.

Les editorials quebequeses participants en la trobada són:

Més informació:

  • Mathilde Rousselle | Attachée junior aux Affaires politiques et culturelles / Agregada Junior de Asuntos Políticos y Culturales / Agregada Junior d’Afers Polítics i Culturals
  • Mathilde.Rousselle@mri.gouv.qc.ca
  • Bureau du Québec à Barcelone / Oficina de Québec en Barcelona / Oficina del Québec a Barcelona
  • Tél.: (+34) 633 307 309; quebec.ca/barcelone ; international.gouv.qc.ca